Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده و کارگردان فیلم در امتداد بی انتها گفت: فیلم «در امتداد بی انتها» بزودی وارد جشنواره ها و بازار فیلم های کوتاه می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش یزدرسا، چندی پیش انونسی از یک فیلم در شبکه های اجتماعی پخش شد که پلان های دلهره اور ان از یک فیلم جذاب و دیدنی خبرمی داد، فیلم کوتاه «در امتداد بی انتها» که با توجه به داستان، صحنه و جلوه های ویژه آن، به نظر می رسد مخاطب را در جلو قاب تصویر میخکوب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی مرعشی نویسنده و کارگردان فیلم در امتداد بی انتها در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص این فیلم کوتاه اظهار کرد: : شاید ما مردمان کویری یزد بیشتر از هر کسی مفهوم کم آبی را بفهمیم و آب برای ما با مفهوم زندگی عجین شده است، ما با چشمان خود حرکت شن های روان و طوفانی های خشمگین کویر را دیده ایم و اگر عشق نبود هرگز در این جای جهان نشانه ای از زندگی انسان وجود نداشت.

وی با بیان اینکه فیلم در امتداد بی انتها داستانی است از ستایش عشق و زندگی عنوان کرد: روایت این فیلم به گونه ای است که در آینده فرضی ولی نچندان دور بخش های بزرگی از زمین خشک و بی آب شده و در حالی که مردمان به سمت مناطق پرآب تر مهاجرت کرده اند عده اندگی با بی آبی مبارزه می‌کنند که در این هنگامه مردی درجستجوی یافتن تنها یابنده آبهای زیر زمینی است، مجبور می‌شود با دخترکی همسفر شده و از بیابان عبور کند.

این کارگردان با بیان اینکه فیلم درامتداد بی انتها بزودی  وارد جشنواره ها و بازار فیلم های کوتاه می شود اذعان کرد: این اثر با حمایت های خوب و تهیه کنندگی سید علیرضا کاظمی و مدیر تولیدی مهدی قانع به سرانجام رسید.

مرعشی ابراز کرد: مشاور هنری و طراح صحنه بر عهده ابوالفضل سلیمی دربرزی بود و رامین راستجو نیز مدیر فیلم برداری این اثر را بر عهده داشت.

این کارگردان یزدی افزود: این فیلم کوتاه، پیام احمدی نیا، سیدة ضحی کاظمی، محسن عالمزاده، اسماعیل ملا نوری، دنیا میررکنی، جواد شاکری، علیرضا اخوند زاد، اصغر کریمی ایفای نقش می کنند.

نویسنده و کارگردان فیلم در امتداد بی انتها تاکید کرد: برای ساخت این اثر هنری، مجتبی زارع به عنوان مدیر صدابرداری، سعید سلمان روغنی برای تدوین، مهدی هدایتی در گریم، بهناز زحمتکش به عنوان طراح لباس، بیتا سلیمی در عکاسی صحنه، حامد غنی در مدیر تدارکات و هادی رحیم دل به عنوان برنامه ریز زحمات زیادی را عهده دار شدند که از همه این عزیزان تشکر ویژه و خداقوت دارم.

سید علیرضا کاظمی تهیه کننده فیلم در امتداد بی انتها در گفتگو با خبرنگار یزدرسا بابیان اینکه من یک مدیر صنعتى هستم وهنرمند نیستم اظهار کرد:انچه باعث ورود من به عرصه تهیه کنندگی شدعدم حمایت افراد مسؤلى است که در پست یا مقام دولتى با دسترسى به منابع مفید وموثر دارند و کاری نمی کنند.

کاظمی افزود: خوشحالم که بتوانم به عنوان یک انسان موثر از قشر مظلوم هنرمند که شاکله ساخت فرهنگ در دستانشان هست حمایت کنم وامیدوارم گارد بسته این عزیزان که به حق با تحمل ناملایمات ایجاد شده ازافرادى که وظیفه حمایت دارند ونمی کنندایجاد شده بازتر وپذیراى افرادى که توان حمایت برای تولید محصولا ت مفید فرهنگى دارند داشته باشند.

وی ادامه داد: عمده وظایف تهیه کنندگى را دوستان خوبم مهدى قانع ومهدى مرعشى نویسنده وکارگردان این کار به عهده گرفتند وبدون ذره اى چشم داشت انجام دادند و این فیلم تجربه جالبى براى من که صنعتگر ومدیر صنعتى هستم بود.

کاظمی عنوان کرد:درچهارچوب هاى مدیریتى انچه دستگیرم شد اینکه قشر هنرمند صحنه وتئاتر وتلوزیون انصافا مظلوم هستند ولازم است نگاه ویژه اى به این افراد که روحیه خاصى دارند شود.

کاظمی با بیان اینکه هنرمندان هم اجازه دهند اشخاص به جامعه هنری وارد شوند گفت: شاید نوع چهار چوب هاى ما صنعتى ها زیاد خشک باشد اما بدون مرز بودن هنرمندان در مباحث تعهدى هم خوب نیست على ایحال بسیار از انجام این کار خرسندم.

وی در پایان تاکید کرد: امیدوارم کسى درساخت این کار از بنده دلخور نباشد و همینجا از تمام عوامل و دست اندرکاران این اثر تشکر ویژه میکنم.

انتهای پیام/س*

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۸۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی

در کتاب «روزهایی که از آن سر در نمی‌آوریم» با نویسنده‌­ای خلاق طرف هستیم که هم فوت ­و فن قصه‌­گویی را خیلی خوب می‌­داند و هم سعی در ارائه مفاهیم و مضامین جدید عرفانی و اسلامی دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «روزهایی که از آن سر در نمی‌آوریم» تازه‌ترین کتاب سیدمیثم موسویان، برگزیده جایزه قلم زرین است که از سوی نشر جمال برای نخستین‌بار در نمایشگاه کتاب تهران عرضه خواهد شد. ریحانه عارف‌نژاد، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی به معرفی این اثر پرداخته و نوشته است:

پر رمز و راز، مثل سفر

بعضی‌ها برای تفریح به سفر می‌روند، بعضی‌ها برای زیارت و بعضی‌ها برای دیدار دوست و آشنا. سفر اما گاهی می‌تواند برای کاری خیلی مهم­تر باشد؛ کاری آنقدر مهم که زندگی چندین نفر به آن گره بخورد. سفر می‌تواند به مقصد یک خیابان دیگر، یک شهر دیگر یا حتی کشوری دیگر باشد. اما اگر در یک مورد به ­خصوص، از مبدأ دنیا شروع شود و مسیر آن هم از بهشت و جهنم بگذرد، چه اتفاقاتی خواهد افتاد؟

جورچین سفر

روستا دارد گرفتار عذاب می‌شود. عذابی که زندگی تک‌تک مردم را بی‌­رحمانه تحت تأثیر قرار خواهد داد. عذابی که با خودش قحطی و مصیبت می‌آورد و نجات از آن، به راحتی ممکن نیست. سنگینی ترس و هراس حتی بیش از عذاب، تن روستاییان را می­‌لرزاند. اما جادوگر روستا، عروسک‌­باز سایه­‌ها، چیزهایی دربارۀ این اتفاق می‌داند و اینطور که پیداست، راه حل­‌هایی برایش سراغ دارد. او از میان تمام زمان‌ها و مکان‌های هستی و نیستی، زمان حال این روستا را برای حضورش انتخاب کرده و حاضر است برای آنچه که می‌خواهد، از هر ورد و جادویی که در آستین دارد استفاده کند.

چهارنفر از مردان روستا، راهی یک سفر می‌شوند. سفری که نباید بیش از هفت روز طول بکشد و کسی از مسیر و مقصد دقیقش اطلاعی ندارد. همه‌چیز این سفر، مثل یک پازل کنار هم چیده می­‌شود، اما هر مرحلۀ آن از چیزی که فکرش را می‌کردند، غریب‌تر و سخت‌تر است. آنطور که جادوگر می­گوید: «کسانی که در غل‌وزنجیر محدودیت‌های درک خود قرار گرفته‌اند، برای رهایی از زنجیر خودخواسته نیاز به تکانی دارند.» این چهارنفر که غرور و طمع و جنون دست‌وپایشان را بسته، باید از همه‌چیز بگذرند تا به کلید نجات روستا دست پیدا کنند. کلیدی که رازی­ است مخفی­ شده در خود سفر.

چهار راوی، چهار زبان!

«غرق در درخشش وهم‌­آور نمادهای عرفانی، در میان لوازم کارم نشستم. گیاهان دارویی، معجون­‌ها و لقمه­‌های باستانی، رازهایی را زمزمه می‌کردند. آن­ها فقط برای کسانی که جرأت ارتباط با ماوراءالطبیعه را دارند و به دنبال قدرتی واقعی هستند، نغمه می‌­خوانند نه برای دهاتی‌­های پست. موکلین آتش که به صورت سایه‌­های گریزان دور سرم می‌­چرخیدند در برار من ظاهر شدند. صدایشان در گوشم طنین انداخت: «صدای ما را بشنو، ای عالم بزرگوار و منجم کبیر!»

زمانه زر و زور و گل محمدی!

داستان به نوبت توسط چهار راوی _جادوگر، حشمت، کدخدا و گرگین_ روایت می‌شود. هرکدام از شخصیت‌ها زبان و ادبیات منحصربه‌فرد خود را دارند، طوری که حتی بدون نگاه‌کردن به اسم راوی می‌توانید هویت او را حدس بزنید. این ظرافت و دقت هنرمندانه در لحن شخصیت‌ها، جذابیت داستان را دوچندان کرده است. نثر کتاب گاهی بسیار ساده و گاهی بسته به موقعیت، سنگین و پیچیده می­‌شود. داستان از خطوط اول، با فضاسازی خیلی قوی، مخاطب را جذب می‌­کند و تعلیق ماجرا او را تا انتهای داستان همسفر مردان روستا قرار خواهد داد.

 کمی سحر و جادو

پیش از این، سیدمیثم موسویان را با کتاب‌­های «بی نام پدر» و «مدرسۀ شبانه» می‌شناختم. آقای موسویان جوایز زیادی از جمله جایزۀ «بخش ویژۀ جلال آل احمد» و «نامزد نهایی بخش مجموعه داستان کوتاه جلال» را در کارنامه دارد. او «مدرسۀ شبانه‌»­اش را کتابی در قالب الهی و عرفانی معرفی می‌کرد و این‌بار هم سراغ داستانی در همان حال­ و هوا و با چاشنی فانتزی رفته است. با نویسنده‌­ای خلاق طرف هستیم که هم فوت ­و فن قصه‌­گویی را خیلی خوب می‌­داند و هم سعی در ارائه مفاهیم و مضامین جدید عرفانی و اسلامی دارد.

بهتر است برای توصیه­ کردن این کتاب به خوانندگان زیر 18 ­سال کمی احتیاط کنیم، اما باقی مخاطبان قطعاً از خواندن این ماجرای پر پیچ­ و تاب لذت خواهند برد. پس اگر این روزها مشغول تهیۀ فهرست خرید کتاب­‌هایتان از نمایشگاه هستید، جایی هم برای «روزهایی که از آن­ها سر در نمی‌‌آورید» باز کنید!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی
  • محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز درگذشت
  • محمد علی علومی شاهنامه‌پژوه بمی درگذشت
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • استان اردبیل در تنش آبی قرار دارد
  • انتشارات بین‌الملل با ۶۰ عنوان کتاب جدید در نمایشگاه کتاب
  • پرفروش‌های داستانی حوزه مقاومت در نمایشگاه
  • پایان تصویربرداری فیلم «ویلای موروثی»/ روایتی از زندگی یک باغبان
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه